FOOI

Aanmelden FOOI

Via dit traject neem je deel aan een initiatief van onze brancheorganisatie waarin we je de mogelijkheid geven om jezelf verder als fitnessprofessional te ontwikkelen. Binnen dit initiatief krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van een  ontwikkeladvies en coaching.

Ontwikkeladvies: Samen met een loopbaancoach van benVitaal ga je in 4 gesprekken van 1 uur (totaal 4 uur) onderzoeken wat jij graag wilt in je carrière en hoe je daar kan komen. Je krijgt een arbeidsmarktscan die je inzicht geeft in jouw interesses, kwaliteiten en mogelijkheden en zult samen met de coach een persoonlijk ontwikkelplan uitwerken.

Coaching/begeleiding: In dit onderdeel word je in 5 gesprekken van 1 uur (totaal 5 uur) begeleid bij het zetten van stappen om je te ontwikkelen in je loopbaan. Dit kan aan de hand van het ontwikkelplan uit het ontwikkeladvies, maar het kan ook direct ingezet worden als je al weet wat je wilt. Denk hierbij aan begeleiding bij het kiezen van een opleiding, studiebegeleiding om ervoor te zorgen dat de opleiding succesvol afgerond kan worden, begeleiding bij fysieke overbelasting, stress of verstoorde werk-privé balans.

Ben je enthousiast? Meld je dan hieronder aan! 

Aanmeldformulier

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist