SLIM samenwerking fitness

Aanmelden SLIM samenwerking

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Wat is jouw passie en waar krijg jij energie van? Een loopbaanproject (loopbaanontwikkeling) is de manier om te ontdekken waar jouw kracht ligt en hoe je jouw kracht het beste kan inzetten. jouw werkgever is het daar helemaal mee eens en hecht grote waarde aan jouw competenties, ontwikkelingsmogelijkheden, karakter en motivatie. Je presteert natuurlijk het beste in zowel je privé als werk leven als je iets doet wat je kan én leuk vindt. 

Jouw werkgever en benVitaal willen je graag helpen en bieden speciaal voor jou een leuk en nuttig programma aan. Een programma met een persoonlijke, specifiek op jouw gerichte insteek waar je samen met de loopbaan coach aandacht besteed aan jouw persoonlijk ontwikkel plan. Een programma dat zich richt op een breed scala van onderwerpen zoals o.a. algehele gezondheid, karakter, competenties, ontwikkelingsmogelijkheden en (werk)stress. Hierin draait het volledig om jou! 

Het programma bestaat grofweg uit 2 stappen:

1. Invullen van een digitale vragenlijst over jouw loopbaan
2. Loopbaancoaching waar je jouw persoonlijke ontwikkelplan opstelt 

Door onderstaande velden in te vullen maak je jouw deelname aan dit programma officieel. Je wordt daarna doorgeleid naar een online agenda om een eerste gesprek te plannen. 

Aanmeldformulier

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist