Vacature Vitaliteitsmanager

dinsdag 25 juli 2023
benVitaal

benVitaal streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het belang van een gezonde en duurzame leefstijl en hen intrinsiek te motiveren om een vitaal leven te leiden. Wij bieden op maat gemaakte trajecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid aan werkgevers en begeleiden medewerkers en particulieren op verschillende vlakken. Daarnaast bieden we diverse diensten aan, waaronder bedrijfsfitness, de leasefietsregeling en coaching. Onze zakelijke dienstverlening richt zich met name op (middel)grote organisaties in verschillende sectoren.

Functieomschrijving

Als vitaliteitsmanager ben jij de centrale contactpersoon voor onze zakelijke klanten. Je hebt een dubbele verantwoordelijkheid. Enerzijds evalueer je bedrijfsfitness, waarbij je de aandacht van werkgevers voor bedrijfsfitness versterkt en tegelijkertijd focust op het werven van nieuwe sporters. Anderzijds maak je werkgevers enthousiast voor onze abonnementen voor duurzame inzetbaarheid en coaching, en sluit je nieuwe abonnementen af. Na de start van het abonnement blijf jij als aanspreekpunt regelmatig in contact met HR. Je monitort voortdurend de behoeften van de klant en zorgt voor een zorgvuldige opvolging van aanvragen. Je werkt nauw samen met een team van adviseurs, projectmanagers en coaches om een optimale dienstverlening te waarborgen.

Wie ben jij?

Om deze rol succesvol te vervullen, ben je communicatief vaardig, organisatorisch sterk en behoud je uitstekend het overzicht. Je hebt een brede interesse in vitale organisaties en medewerkers, en hebt oog voor commerciële kansen en taken. Het aansluiten van nieuwe klanten motiveert jou. Als aanspreekpunt voor onze klanten ben je in staat om goed te luisteren en de behoeften van de klant te achterhalen. Je kunt passende en creatieve oplossingen bieden vanuit onze dienstverlening.

Daarnaast voldoe je minimaal aan de volgende vereisten:

 • Je hebt een HBO werk en denk niveau en hebt een opleiding gevolgd die passend is bij de functie zoals bedrijfskunde, gezondheid of organisatiemanagement.
 • Je beschikt over commerciële vaardigheden.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
Wat bieden wij?

Je werkt samen met een enthousiast team van adviseurs, projectmanagers en coaches en komt terecht in een groeiende organisatie met een informele werksfeer. We belonen jouw inzet en prestaties met een aantrekkelijk salaris en een variabele beloning bij succes. Onze arbeidsvoorwaarden omvatten:

 • Een contract voor minimaal 32 uur tot maximaal 40 uur per week.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden afhankelijk van ervaring.
 • Pensioenregeling.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Laptop en mobiele telefoon.
 • Mogelijkheid tot een sportabonnement en fietsregeling.
 • Lidmaatschap van de allerleukste personeelsvereniging!

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan vóór 28 augustus je cv en motivatiebrief naar vacature@benvitaal.nl.