Loopbaancoaching

Werkwijze

Toe aan een volgende stap in je loopbaan? Doorgroeien? Jezelf ontwikkelen? Leer meer over jezelf en je kwaliteiten! Werk aan jouw werkgeluk met loopbaancoaching. 

Onze aanpak

Onze geaccrediteerde NOLOC loopbaancoaches begeleiden je aan de hand van deze stappen:

  • Wie ben ik? We brengen je persoonsprofiel in kaart en geven inzicht in jouw karakter en sterke kanten.
  • Wat wil ik? We onderzoeken wat jouw loopbaanankers zijn. Wat vind je belangrijk in je werk? Waar liggen je interesses? Wat zijn je waarden en overtuigingen? Dit brengen we in kaart met oefeningen die zowel het concrete als het onderbewuste aanspreken. We laten je dromen en gaan van daaruit naar de realiteit van wat haalbaar is. Ook brengen we belemmerende overtuigingen en weerstand in kaart en buigen deze om. 
  • Wat kan ik? We kijken naar je competenties en vaardigheden. Ook jouw belastbaarheid en persoonlijk leiderschap brengen we in kaart.
  • Waar vind ik dat? We stimuleren en helpen je om vanuit persoonlijk leiderschap zelf stappen te zetten in het ontdekken en creëren van mogelijkheden.
  • Hoe kom ik daar? We helpen je de route uit te stippelen en concrete acties te ondernemen. 

Onze referenties

Ik vond de coach erg betrokken en persoonlijk waardoor ik me gezien en gehoord voelde en erg professioneel in de stappen die gezet werden. Ik wilde mezelf graag verder ontwikkelen, alleen wist ik niet goed hoe ik dit aan moest pakken en op welk vlak ik dit het beste kon gaan doen gezien mijn loopbaan tot nu toe. Met behulp van de coach ga ik met een opleiding beginnen die mijn loopbaan extra verdieping geeft!
Miranda Jonkers
Ik was niet meer blij met mijn huidige functie en twijfelde of het werk wat ik deed paste bij mijn toekomstbeeld. Dit was de reden dat ik mij aanmeldde voor loopbaancoaching bij benVitaal waar ik in gesprek ging met Lisanne. Zij bleek al snel een fijne coach te zijn die niet alleen naar mij luisterde maar ook begreep waar ik mee zat. Door het met haar over mijn werk te hebben kreeg ik duidelijkheid. Ik moest er gewoon voor gaan!
Bram, Souschef
Omdat ik wilde weten of het onderwijs voor mij nog wel de juiste plek is, heb ik mij bij benVitaal het traject gevolgd. Iris is als coach op een rustige, niet sturende manier met mij gaan meedenken waardoor ik meer inzichten heb gekregen. Ik ben er nog niet maar ben vooral gaan nadenken over wat ik wél wil.
Danielle, Leerkracht speciaal onderwijs
Ik heb mij aangemeld voor het traject omdat het werkplezier in mijn huidige baan was verdwenen maar ik toch een drempel ervaarde om verder te solliciteren. Samen met de coach heb ik gekeken naar wat me werkplezier geeft. De coach heeft me inzicht gegeven in de keuzes die ik zelf onbewust maak. De coach was duidelijk en behulpzaam en heeft drempels bij me weggehaald.
Renske, Beleidsmedewerker
Mijn motivatie om mij aan te melden voor het loopbaan coachtraject was omdat ik op zoek was naar een passende baan. De coach dacht goed met me mee en samen hebben wij de mogelijkheden in kaart gebracht. Dit heeft mij geholpen om te gaan doen waar mijn passie ligt wat er automatisch ook voor zorgde dat de balans in mijn leven weer een beetje terug is gekomen. De coach was vriendelijk en luisterde echt naar mijn verhaal.
Anouk, Bloemist en groenmedewerker

Meer informatie

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist