Bedrijfsfitness

Intro

De beweegnorm is duidelijk: wekelijks minimaal twee en een half uur matig of intensief bewegen. Helaas halen veel mensen dat niet. Terwijl beweging heel veel bijdraagt aan je gezondheid. Met de bedrijfsfitnessregeling van benVitaal lukt het wél. We gaan verder dan alleen bewegen en helpen je medewerkers vitaal te worden en te blijven.

Bedrijfsfitness

Met de bedrijfsfitnessregeling van benVitaal bied je niet alleen sporten met korting aan aan je medewerkers. Je kunt ook diverse andere vitaliteitsmodules gebruiken. Hierdoor komen medewerkers letterlijk in beweging én bied je als werkgever extra ondersteuning voor een gezonde leefstijl. Naast een financieel voordelig lidmaatschap, bieden we dus extra modules waarmee deelnemers hun leefstijl en vitaliteit verbeteren.

Meer informatie

Onze referenties

BenVitaal ervaren wij als een prettige samenwerkingspartner. Zij organiseren vitaliteitstrajecten (incl. PMO), bieden Fit met Korting aan zodat onze medewerkers voordeliger kunnen sporten, regelen voor ons de leasefiets en verzorgen regelmatig interessante (vitaliteits)workshops. Ze zijn altijd bereid om mee te denken, je krijgt snel antwoord en er werken gepassioneerde medewerkers. Wij zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking met benVitaal en hopen deze nog lange tijd voort te zetten.
Nina Peusens & Chayenne Houben, PTO team GGD Zuid Limburg

Meer informatie

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

USP's

Met bedrijfsfitness van benvitaal ben je verzekerd van:

  • Persoonlijke klantenservice en maatwerk voor centra en werkgevers.
  • Méér dan een fiscale korting. We helpen medewerkers naar een verbeterde leefstijl met een leefstijlplan, webinars en beweegprogramma’s. Plus, gezinsleden mogen óók meedoen.