Bedrijfsfitness

Intro

Met benVitaal gaan méér mensen sporten dan bij andere aanbieders van bedrijfsfitness. Waarom? benVitaal stuurt aan op een gezondere leefstijl. En dát merk jij als sportaanbieder.

Landelijke dekking bedrijfsfitness

Gezonde leefstijl is niet de enige troef: we zetten de nieuwe sporters bij je op de stoep. Ons klantenbestand van werkgevers waar medewerkers fiscaal aantrekkelijk sporten, heeft een landelijke dekking. Deze sporters blijven langer lid én nemen vaak nog collega’s mee..

benVitaal ontzorgt

Daarnaast ontzorgen we jou als sportaanbieder volledig. Voor ons landelijke bestand aangesloten kwaliteitsfitnesscentra regelt benVitaal de hele communicatie, administratie en betaling voor alle bedrijfsfitness deelnemers. Zo kun jij je richten op jouw expertise: het sporten zelf!

Lees meer over de bedrijfsfitnessregeling

Onze referenties

BenVitaal ervaren wij als een prettige samenwerkingspartner. Zij organiseren vitaliteitstrajecten (incl. PMO), bieden Fit met Korting aan zodat onze medewerkers voordeliger kunnen sporten, regelen voor ons de leasefiets en verzorgen regelmatig interessante (vitaliteits)workshops. Ze zijn altijd bereid om mee te denken, je krijgt snel antwoord en er werken gepassioneerde medewerkers. Wij zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking met benVitaal en hopen deze nog lange tijd voort te zetten.
Nina Peusens & Chayenne Houben, PTO team GGD Zuid Limburg

Meer informatie

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist