Duurzame inzetbaarheid

Intro

Duurzaam inzetbare medewerkers? Ja, graag! Het betekent dat je als werkgever rekening houdt met de omstandigheden en wensen van medewerkers in de verschillende fasen van hun leven en loopbaan. Dat is niet alleen goed werkgeverschap, maar ook goed voor je organisatie. Gezonde en gelukkige medewerkers kunnen immers beter inspelen op veranderingen in het takenpakket, de loopbaan, de levensfase, de organisatie en de veranderende wereld om ons heen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Werkwijze

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun leefstijl en inzetbaarheid. In ons advies op maat voor organisaties en medewerkers staan draagvlak en bewustwording creëren centraal. We maken samen met de organisatie en haar medewerkers plannen, betrekken ambassadeurs en creëren draagvlak op managementniveau. Met behulp van verschillende interventies, denk aan coaching en workshops, werken wij aan het intrinsiek motiveren van medewerkers om gezond en met plezier te werken en te leven.

Meer informatie

Duurzame inzetbaarheid

Wat is duurzame inzetbaarheid? Een medewerker is duurzaam inzetbaar als hij of zij erin slaagt om prettig, gezond, in balans en met voldoende uitdaging en kennis te werken én te leven. Op die manier kun je niet alleen tot aan je pensioen goed en met plezier blijven werken, maar kun je daarna ook écht genieten van je pensioen. We helpen organisaties met een op maat gemaakt plan van aanpak. Samen met een adviseur zoeken we passende interventies die passen bij de aandachtspunten van de organisaties. We zetten bijvoorbeeld vragenlijstonderzoek in om deze aandachtspunten inzichtelijk te krijgen. Alles met het doel een passend aanbod voor de medewerkers samen te stellen om er samen voor te zorgen dat zij met plezier blijven werken en leven. Wil je meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact met ons op!

Onze referenties

Wij willen een stapje verder dan alleen voldoen aan wettelijke verplichtingen als werkgever. In het kader van duurzame inzetbaarheid zijn wij, mede dankzij de inspanningen en zéér goede begeleiding van benVitaal, prima op weg naar een gezonde en fitte organisatie. Bij de aanpak en het programma van benVitaal staan de medewerkers centraal, zodat deze de eigen regie pakken als het gaat om gezondheid en vitaliteit.
Bep op den Camp, HR manager NEA international BV (Push Braces)
BenVitaal ervaren wij als een prettige samenwerkingspartner. Zij organiseren vitaliteitstrajecten (incl. PMO), bieden Fit met Korting aan zodat onze medewerkers voordeliger kunnen sporten en verzorgen regelmatig interessante (vitaliteits)workshops. Ze zijn altijd bereid om mee te denken, je krijgt snel antwoord en er werken gepassioneerde medewerkers. Wij zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking met benVitaal en hopen deze nog lange tijd voort te zetten.
Nina Peusens & Chayenne Houben, PTO team GGD Zuid Limburg

Meer informatie

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist