Gewichtsconsulent

Werkwijze

Voeding is een groot onderdeel van je leefstijl. Er is zó veel te vinden over voeding op internet, in boeken en in de media. Maar wat is nu gezond en wat niet? Of misschien heb je zelf al doelen gesteld om je voeding te verbeteren? Wil je minder snoepen? Meer fruit eten? Onze coaches helpen jou: een persoonlijk plan ondersteunt jou om het waar te maken én vol te houden.

Onze aanpak

Wat kun je verwachten?

Een coaching traject begint altijd met een intakegesprek. Hierin geef je aan wat je graag anders wilt zien in jouw voeding. Weet je dat nog niet? Samen met de coach kun je ook op onderzoek naar wat een geschikt en haalbaar doel voor je is. Vervolgens stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Jij bent altijd de expert in deze gesprekken, jij weet immers wat bij je past!

In de vervolggesprekken evalueren we het plan van aanpak en sturen we bij. Je coach biedt je handvatten om je te helpen naar een gezonder voedingspatroon.

Wil je weten of je een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar kunt krijgen voor een coachtraject? Kijk dan eens op deze website

Onze referenties

Ik wilde de transitie maken van fitnessprofessional naar leefstijlcoach met mijn eigen praktijk, daarom heb ik mij aangemeld voor een begeleidingstraject bij benVitaal. Ik ben goed begeleid door John en heb, mede door zijn enthousiasme en kennis van zaken, grote stappen gezet richting mijn eigen praktijk.
Renger, Fysiotherapeut en leefstijlcoach
Mijn enthousiaste, betrokken en kundige coach heeft mij begeleid om te stoppen met roken. Het enthousiasme van Lotje, het stop-team en de overige deelnemers heeft eraan bijgedragen dat ik nog steeds gestopt ben. Stoppen met een groep motiveert meer en het is inderdaad gelukt, het blijft bij vlagen moeilijk maar de momenten worden korter. Beginnen is gewoon geen optie meer.
Marc Geilen

Meer informatie

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist