Externe vertrouwenspersoon

Werkwijze

Als werkgever ben je verplicht om beleid op te stellen ter voorkoming of beperking van psychosociale arbeidsbelasting (PSA). Hieronder wordt verstaan werkdruk, ongewenst gedrag en ingrijpende gebeurtenissen op het werk. Dit beleid heeft als doel om ervoor te zorgen dat uw medewerkers met plezier naar hun werk gaan en het voorkomen van ziekteverzuim als gevolg van werk gerelateerde (psychische) klachten.   

'Je medewerkers de mogelijkheid bieden om in vertrouwen, in een veilige omgeving, hun verhaal te kunnen doen melder, leidt tot minder verzuim en de-escalatie.'

Via deze link kun je gratis de PSA check doen. Deze helpt je te inventariseren hoe jouw organisatie ervoor staat en waar bij jullie nog winst te behalen is ten aanzien van verbeteren van PSA beleid en het voorkomen van ongewenste gedragsvormen. 

Door jouw organisatie aan te sluiten bij het Netwerk Vertrouwenspersoon van benVitaal bescherm je al je werknemers tegen slecht of geen beleid inzake ongewenste omgangsvormen. Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Vul dan onderstaande gegevens in. We zullen vrijblijvend contact met je opnemen. 

Meer informatie

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

benVitaal