PQ

Intro

Je vitaliteit, kennis & vaardigheden, kwaliteiten & drijfveren en werk-privé balans hebben effect op hoe jij je voelt en hoe je functioneert: thuis en op het werk, nu en in de toekomst. Het is daarom belangrijk actief te werken aan je gezondheid, werkplezier en werkvermogen! We noemen dit je Duurzame Inzetbaarheid.

PQ wil je hierbij helpen in samenwerking met benVitaal. Wij willen jou de kans bieden om te onderzoeken hoe het staat met jouw duurzame inzetbaarheid en je wensen op dat vlak. Een traject dat zich richt op een breed scala van onderwerpen zoals o.a. algehele gezondheid, de werk-privé balans, arbeidsgerelateerde thema’s, (werk)stress, beweging en voeding. 

Door middel van gesprekken met jouw coach krijg je inzicht in jouw vitaliteit en gezondheid. Aan de hand hiervan kom je samen met de coach tot een persoonlijk plan van aanpak waarin de coach je zal begeleiden.  

Goed om te weten:

  • Deelname aan het traject is voor jou gratis.
  • Deelname is anoniem: je inhoud van de gesprekken of de opgestelde doelen worden door benVitaal niet verstrekt aan PQ of derden. Je mag dit uiteraard wel zelf delen met je leidinggevende of anderen.
  • benVitaal maakt een organisatiebrede, geanonimiseerde rapportage over de inzetbaarheid: wat gaat goed en wat behoeft aandacht.

Meld je aan door onderstaande gegevens in te vullen. Je wordt dan direct doorgestuurd naar een online agenda om een afspraak te maken.

Aanmeldformulier

Vereist
Vereist
Vereist