GGD ZUID LIMBURG

Aanmelden GGD ZL

Je vitaliteit, kennis & vaardigheden, kwaliteiten & drijfveren en werk-privé balans hebben effect op hoe jij je voelt en hoe je functioneert: thuis en op het werk, nu en in de toekomst. Het is daarom belangrijk actief te werken aan je gezondheid, werkplezier en werkvermogen! We noemen dit je Duurzame Inzetbaarheid.

GGD Zuid Limburg wil je hierbij helpen en heeft samen met benVitaal een leuk en nuttig traject ontwikkeld: Vitaliteit, Professionaliteit en Wendbaarheid. Wij willen jou de kans bieden om te onderzoeken hoe het staat met jouw duurzame inzetbaarheid en je wensen op dat vlak. Een traject dat zich richt op een breed scala van onderwerpen zoals o.a. algehele gezondheid, de werk-privé balans, arbeidsgerelateerde thema’s, (werk)stress, beweging en voeding. 

Door middel van een vragenlijst en gesprekken met jouw coach krijg je inzicht in jouw vitaliteit en gezondheid. Aan de hand hiervan kom je samen met de coach tot een persoonlijk plan van aanpak waarin de coach je zal begeleiden.  

Goed om te weten:

  • Deelname aan het PMO, de vragenlijst en/of coaching is voor jou gratis.
  • Deelname is anoniem: jouw persoonlijke rapport en de coaching worden door benVitaal niet verstrekt aan de GGD of derden. Je mag dit uiteraard wel zelf delen met je leidinggevende of anderen.
  • benVitaal maakt een organisatiebrede, geanonimiseerde rapportage over de inzetbaarheid: wat gaat goed en wat behoeft aandacht.

Meld je aan voor jouw PMO en coachgesprekken door onderstaande gegevens in te vullen:

Aanmeldformulier

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist