GGD ZUID LIMBURG

Aanmelden GGD ZL

Je vitaliteit, kennis & vaardigheden, kwaliteiten & drijfveren en werk-privé balans hebben effect op hoe jij je voelt en hoe je functioneert: thuis en op het werk, nu en in de toekomst. Dit noemen we duurzame inzetbaarheid. GGD In Balans is erop gericht om jou te stimuleren in het nemen van je eigen regie hierin. Jouw gezondheid, werkplezier en werkvermogen zijn voor de GGD Zuid Limburg namelijk van groot belang, want onze medewerkers zijn ons grootste goed!

GGD Zuid Limburg wil je helpen bij jouw duurzame inzetbaarheid en heeft samen met benVitaal een leuk en nuttig traject ontwikkeld: het Vitaliteitstraject. Wij willen jou de kans bieden om te onderzoeken hoe het staat met jouw vitaliteit, professionaliteit en wendbaarheid. Dit traject  is gericht op een breed scala van onderwerpen zoals algehele gezondheid, jouw werk-privé balansen thema’s zoals, (werk)stress, beweging en voeding.

Door middel van een vragenlijst en gesprekken met jouw coach krijg je inzicht in jouw gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Aan de hand hiervan kom je samen met de coach tot een persoonlijk plan van aanpak waarin de coach je zal begeleiden. 

Goed om te weten:

  • Deelname aan het PMO, de vragenlijst en/of coaching is voor jou gratis.
  • Je kunt 1x in de 4 jaar deelnemen aan het vitaliteitstraject
  • Deelname is anoniem: jouw persoonlijke rapport en de coaching worden door benVitaal niet verstrekt aan de GGD of derden. Je mag dit uiteraard wel zelf delen met je leidinggevende of anderen.
  • benVitaal maakt een organisatiebrede, geanonimiseerde rapportage over de inzetbaarheid: wat gaat goed en wat behoeft aandacht.

Maak hier kennis met de vitaliteitscoaches van benVitaal

Meld je hieronder aan voor jouw PMO en coachgesprekken door jouw gegevens in te vullen.​​​​

Aanmeldformulier

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist