Jobcoaching

Werkwijze

Lekker in je vel zitten is dé voorwaarde om goed te kunnen functioneren op je werk. Tijdens een Jobcoach-traject wordt je op jouw werk begeleid. Hierdoor kan je jouw werk goed (blijven) doen. Wij coachen jou niet alleen op werknemersvaardigheden. Je gaat ook werken aan persoonlijke ontwikkeling. Doordat je werkt aan je vitaliteit, kennis, vaardigheden en werkplezier, vergroot je de kans om met plezier aan het werk te blijven.

Deze dienst is bedoeld voor mensen met een WAO-, WIA-, WAZ- of Wajong uitkering die aan het werk gaan of werkzaam zijn en extra begeleiding nodig hebben. Vraag bij jouw arbeidsdeskundige of adviseur na of jij een indicatie hebt voor jobcoaching. Daarna plannen we een kennismakingsgesprek. Na dit kennismakingsgesprek bepaal je of je van onze dienst gebruik wilt maken.

Onze referenties

Ik was niet meer blij met mijn huidige functie en twijfelde of het werk wat ik deed paste bij mijn toekomstbeeld. Dit was de reden dat ik mij aanmeldde voor loopbaancoaching bij benVitaal waar ik in gesprek ging met Lisanne. Zij bleek al snel een fijne coach te zijn die niet alleen naar mij luisterde maar ook begreep waar ik mee zat. Door het met haar over mijn werk te hebben kreeg ik duidelijkheid. Ik moest er gewoon voor gaan!
Bram, Souschef
Mijn motivatie om mij aan te melden voor het loopbaan coachtraject was omdat ik op zoek was naar een passende baan. De coach dacht goed met me mee en samen hebben wij de mogelijkheden in kaart gebracht. Dit heeft mij geholpen om te gaan doen waar mijn passie ligt wat er automatisch ook voor zorgde dat de balans in mijn leven weer een beetje terug is gekomen. De coach was vriendelijk en luisterde echt naar mijn verhaal.
Anouk, Bloemist en groenmedewerker
Ik heb mij aangemeld voor het traject omdat het werkplezier in mijn huidige baan was verdwenen maar ik toch een drempel ervaarde om verder te solliciteren. Samen met de coach heb ik gekeken naar wat me werkplezier geeft. De coach heeft me inzicht gegeven in de keuzes die ik zelf onbewust maak. De coach was duidelijk en behulpzaam en heeft drempels bij me weggehaald.
Renske, Beleidsmedewerker
Ik vond de coach erg betrokken en persoonlijk waardoor ik me gezien en gehoord voelde en erg professioneel in de stappen die gezet werden. Ik wilde mezelf graag verder ontwikkelen, alleen wist ik niet goed hoe ik dit aan moest pakken en op welk vlak ik dit het beste kon gaan doen gezien mijn loopbaan tot nu toe. Met behulp van de coach ga ik met een opleiding beginnen die mijn loopbaan extra verdieping geeft!
Miranda Jonkers
Omdat ik wilde weten of het onderwijs voor mij nog wel de juiste plek is, heb ik mij bij benVitaal het traject gevolgd. Iris is als coach op een rustige, niet sturende manier met mij gaan meedenken waardoor ik meer inzichten heb gekregen. Ik ben er nog niet maar ben vooral gaan nadenken over wat ik wél wil.
Danielle, Leerkracht speciaal onderwijs

Meer informatie

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist