VISTA college

Aanmelden Vista Vitaal

Op dit moment kan je nog geen afspraken plannen voor een Health Check. Je kan je wél alvast aanmelden via onderstaand contactformulier. Dan sturen we jou een mail zodra er tijdsloten open staan en afspraken gepland kunnen worden. 

Je vitaliteit, kennis & vaardigheden, kwaliteiten & drijfveren en werk-privé balans hebben effect op hoe jij je voelt en hoe je functioneert: thuis en op het werk, nu en in de toekomst. Het is daarom belangrijk actief te werken aan je gezondheid, werkplezier en werkvermogen! We noemen dit je Duurzame Inzetbaarheid.

VISTA college wil je hierbij helpen door jou de kans te bieden om te onderzoeken hoe het staat met jouw duurzame inzetbaarheid en je wensen op dat vlak. Een traject dat zich richt op een breed scala van onderwerpen zoals o.a. algehele gezondheid, de werk-privé balans, arbeidsgerelateerde thema’s, (werk)stress, beweging en voeding. 

Door middel van een lichamelijk onderzoek door Rechargelab, een vragenlijst en gesprekken met een coach van benVitaal krijg je inzicht in jouw vitaliteit en gezondheid. Aan de hand hiervan kom je samen met de coach tot een persoonlijk plan van aanpak waarin de coach je zal begeleiden.  

Goed om te weten:

  • Deelname is anoniem: jouw persoonlijke rapport en de coaching worden door benVitaal niet verstrekt aan de VISTA of derden. Je mag dit uiteraard wel zelf delen met je leidinggevende of anderen.
  • Je mag één keer per 4 jaar deelnemen aan deze uitgebreide Health Checks.

Meld je aan voor jouw traject door onderstaande gegevens in te vullen. Na aanmelding word je doorgestuurd naar een online agenda om direct een Health Check en een coachgesprek in te plannen. Heb je al een Health Check gehad, dan kan je via deze site doorklikken naar online agenda voor het coachgesprek. Let op dat je jouw coachgesprek ten minste één week na het onderzoek van Rechargelab inplant!

Aanmeldformulier

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist