VISTA college

Aanmelden Vista Vitaal

Het Vitaliteitstraject voorjaar 2023 is vol. Als je je nu aanmeldt, word je automatisch op de reservelijst geplaatst voor een volgende ronde. 

Je vitaliteit, kennis & vaardigheden, kwaliteiten & drijfveren en werk-privé balans hebben effect op hoe jij je voelt en hoe je functioneert: thuis en op het werk, nu en in de toekomst. Het is daarom belangrijk actief te werken aan je gezondheid, werkplezier en werkvermogen! We noemen dit je Duurzame Inzetbaarheid.

VISTA college wil je hierbij helpen door jou de kans te bieden om te onderzoeken hoe het staat met jouw duurzame inzetbaarheid en je wensen op dat vlak. Een traject dat zich richt op een breed scala van onderwerpen zoals o.a. algehele gezondheid, de werk-privé balans, arbeidsgerelateerde thema’s, (werk)stress, beweging en voeding. 

Door middel van een vragenlijst en gesprekken met jouw coach krijg je inzicht in jouw vitaliteit en gezondheid. Aan de hand hiervan kom je samen met de coach tot een persoonlijk plan van aanpak waarin de coach je zal begeleiden.  

Goed om te weten:

  • Dit traject is gecombineerd met een Health Check afgenomen door Fysio Stofberg. Het kan zijn dat je deze begin 2023 al hebt gehad, dat je meedoet in de voorjaarsronde (mei / juni) of je de Health Check nog moet plannen. 
  • Deelname is anoniem: jouw persoonlijke rapport en de coaching worden door benVitaal niet verstrekt aan de VISTA of derden. Je mag dit uiteraard wel zelf delen met je leidinggevende of anderen.

Meld je aan voor jouw traject door onderstaande gegevens in te vullen. Na aanmelding word je doorgestuurd naar een online agenda om direct een Health Check en een coachgesprek in te plannen. Heb je al een Health Check gehad, dan kan je via deze site doorklikken naar online agenda voor het coachgesprek. Let op dat je jouw coachgesprek ten minste één week na de Health Check inplant!

Aanmeldformulier

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist