Samenwerking VANDAAG en benVitaal

woensdag 1 maart 2023

Samenwerking VANDAAG en benVitaal op het gebied van leer- en ontwikkeltrajecten

Sinds 2023 werken benVitaal en VANDAAG samen op het gebied van leer- en ontwikkeltrajecten voor hun klantrelaties. In samenwerking faciliteren zij de medewerkers van Peel Zorg Brabant in het vergroten van hun ontwikkelkansen. Na de succesvolle start bij Peel Zorg Brabant zijn zij voornemens de samenwerking op het gebied van leer- en ontwikkeltrajecten in de toekomst verder uit te breiden. Voor dit leer- en ontwikkeltraject is gebruik gemaakt van de Subsidieregeling Leren en ontwikkelen In het MKB (SLIM).

Als Vitaalste Werkgever van Limburg weten ze bij VANDAAG als geen ander hoe belangrijk de rol van de werkgever kan zijn in het stimuleren van gezond gedrag van medewerkers. Niet alleen de fysieke gezondheid speelt hierin een rol, maar ook de mentale gezondheid en de algehele inzetbaarheid van een medewerker is zeer belangrijk. benVitaal, een toonaangevend Limburgs bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van vitale medewerkers en organisaties, onderschrijft dit helemaal. Door het bundelen van elkaars kennis, krachten en diensten, vullen zij elkaar op dit vlak naadloos aan en is deze mooie samenwerking ontstaan.

Peel Zorg Brabant

De HR-businesspartner van VANDAAG heeft met belangrijke sleutelfiguren van Peel Zorg de scholingsbehoefte binnen de organisatie in kaart gebracht. Met deze informatie is een opleidings- en ontwikkelplan gerealiseerd om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen in een toekomstgerichte methode voor Peel Zorg. De loopbaancoach van benVitaal richt zich op het vergroten van de eigen regie van de medewerkers. Samen met de coach stellen medewerkers een ontwikkelplan op. Op een laagdrempelige manier brengen de deelnemers samen met de coach hun competenties in kaart. Vervolgens bekijken ze hoe deze nog beter kunnen worden ingezet in hun werk.

Samen zorgen VANDAAG en benVitaal voor een complete dienstverlening voor Peel Zorg. VANDAAG, die middels onderzoek komt tot een goed onderbouwd ontwikkelplan en de organisatie begeleidt bij het bereiken van hun doelen. benVitaal bij het praktisch en inhoudelijk begeleiden van de medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Tot nu toe zijn de medewerkers van Peel Zorg positief verrast over de begeleiding en gesprekken tijdens het SLIM-traject.

SLIM subsidie

Om het investeren in medewerkers te promoten is de SLIM-subsidie beschikbaar voor werkgevers in het MKB. Deze geeft je een extra budget van maximaal €25.000. In maart is het weer mogelijk deze subsidie aan te vragen. We helpen je graag bij de aanvraag. Ga hiervoor naar www.benvitaal.nl/SLIM.

Contactgegevens benVitaal Duurzame Inzetbaarheid       

Merle Niehe
DI@benvitaal.nl
043 306 80 62   
www.benvitaal.nl/SLIM