Bedrijfsfitness

Werkgevers 

Bedrijfsfitness
Fitte werkn
emers zijn de basis van een gezonde onderneming. 
Gezonde werknemers die lekker in hun vel zitten, zich betrokken voelen bij de onderneming en nauwelijks ziek zijn. Die zijn hun gewicht in goud waard. Ze zijn productiever, dragen bij aan de goede sfeer en zijn de ruggengraat van je onderneming.

Wanneer uw organisatie bedrijfsfitness voor haar medewerkers wil faciliteren draagt benVitaal zorg voor de implementatie van bedrijfsfitness binnen de organisatie. De wijze waarop benVitaal dit doet zorgt ervoor dat de werkzaamheden voor uw organisatie tot een minimum beperkt worden. 
Dit doet benVitaal onder andere door gebruik te maken van een website. benVitaal is het aanspreekpunt voor zowel uw medewerkers als de fitnesscentra en kanaliseert hierin de communicatiestroom. Tevens zorgen wij voor centrale facturatie, zo zorgen wij er voor dat uw financiële afdeling niet extra belast wordt. 

Indien de werknemer besluit om van de regeling gebruik te maken dan wordt hen de mogelijkheid geboden om het abonnementsgeld vanuit het brutosalaris te betalen. Omdat men betaald vanuit het brutosalaris geniet men gemiddeld een korting van 40% op het abonnementsgeld, gelijk aan de loonbelastingschaal waarin men valt. Als het brutosalaris verlaagt wordt zullen ook dientengevolge uw werkgeverslasten lager uitvallen. Dit levert ook de werkgever een fiscaal voordeel op.  

Naast het bedrijfsfitness wordt er voor gezinsleden de Fit met Korting regeling aangeboden, want samen sporten is leuker en dat houden we dan langer vol. Fit met Korting verloopt buiten uw administratie om, maar is een klein extraatje voor medewerkers en gezinsleden.

Bekijk hier het sportaanbod
Landelijk zijn er ruim 1000 sport- en beweeglocaties aan benVitaal verbonden.