HR-tools

Intro

benVitaal helpt medewerkers gezonder, vitaler en meer duurzaam inzetbaar te maken. Werkgevers maken we het daarbij graag zo gemakkelijk mogelijk. Welke HR-tools bieden we?

Reiskosten app benMobiel

Online begeleiding

Reiskosten vergoeden? Kilometers bijhouden is een fluitje van een cent met de benMobiel app. Medewerkers kunnen gemakkelijk hun reiskosten declareren. Thuiswerkvergoeding declareren? Parkeerkosten declareren? Lunch declareren? Ook dat kan eenvoudig met de benMobiel app! Aan het eind van de maand ontvangt de werkgever een overzicht van de gemaakte kosten. Simpel en effectief.

Lees meer

WKR planner

WKR Planner

Hoe zit het met de werkkostenregeling (WKR)? Wat valt onder loon? Hoe groot is de vrije ruimte van je medewerkers? Hoe implementeer je de WKR-regeling? Met de WKR-planner van benVitaal houd je eenvoudig het overzicht.

Onze referenties

Onze medewerkers maken steeds meer gebruik van de leasefiets. Dit omdat ze hun vitaliteit belangrijk vinden, maar ook omdat het heel makkelijk te regelen is via benFietsen. Ook voor werkgevers werkt het systeem prettig en heb je alles bij elkaar staan in één overzicht.
Nina Smeets, Verzinkerij Van Aert
Binnen Mosa vinden we het belangrijk om medewerkers te faciliteren bij een gezondere levensstijl. De leasefiets draagt daaraan bij, is budgetneutraal en gemakkelijk te implementeren: bijna alles verloopt automatisch via het portaal. Onze medewerkers zijn enthousiast over deze regeling en maken er goed gebruik van!
Roxanne Molenmaker, Koninklijke Mosa
Binnen de werkkostenregeling hadden we geen ruimte om onze werknemers van een elektrische fiets of sportfiets te voorzien. Maar nu is die mogelijkheid er wel, dankzij de fietsregeling van benFietsen!
Claudia Kerckhoffs, Mondriaan zorggroep

Meer informatie

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist