Extra modules

Intro

Met de bedrijfsfitnessregeling van benVitaal bied je niet alleen sporten met korting aan je medewerkers. Je kunt ook diverse andere vitaliteitsmodules gebruiken. Hierdoor komen medewerkers letterlijk in beweging én biedt je als werkgever extra ondersteuning voor een gezonde leefstijl. Naast een financieel voordelig lidmaatschap, bieden we dus extra modules waarmee deelnemers hun leefstijl en vitaliteit verbeteren. 

Extra modules

Naast een financieel voordelig lidmaatschap, bieden we dus aanvullende bedrijfsfitness modules waarmee deelnemers hun leefstijl en vitaliteit verbeteren.

Online begeleiding

Naast sporten bieden wij online begeleiding voor vitaliteit en leefstijl aan. Met digitale modules kunnen deelnemers zelfstandig en planmatig werken aan vitaliteit en leefstijl. In het leerplatform krijgen deelnemers informatie, opdrachten en oefeningen die ze op hun eigen tempo volgen. Ook kan de module ‘Verantwoord sporten’ worden gevolgd. Deelnemers leren hoe sport op de juiste manier aan te pakken, op te bouwen en sportblessures te voorkomen. Elke maand kunnen alle deelnemers meedoen met een live online vitaliteitswebinar over diverse onderwerpen. De kennis die we hierin overbrengen, helpt bij het bewustwordingsproces en wordt enorm gewaardeerd door deelnemers.

Fit met korting

Zonder fiscale bedrijfsfitnessregeling sporten? Dat kan met benVitaal. Dit heet de ‘Fit met Korting’ en is interessant voor organisaties zonder ruimte in de WKR én voor gezinsleden van jouw medewerkers. Dit abonnement verloopt niet via de werkgever, de deelnemer betaalt zelf het abonnement waarbij hij of zij met gemiddeld 15% korting sport.

Korting voor gezinsleden

Samen sporten is leuker, en het is bewezen dat je het samen langer volhoudt. Daarom biedt benVitaal voor inwonende gezinsleden de ‘Fit met Korting’-module. Hiermee ontvangen gezinsleden gemiddeld 15% korting op een sportabonnement. Dit abonnement verloopt niet via de werkgever. Gezinsleden profiteren van de korting, maar betalen zelf het abonnement.

Beweegprogramma’s

Beweegprogramma: een introductie in sport
Afvallen? Fitter worden? Of je rug sterker maken? Met een beweegprogramma maken medewerkers kennis met een sport- of beweegcentrum naar keuze. Tijdens het programma werken medewerkers vijf weken aan persoonlijke sportdoelen. Onder professionele sportbegeleiding. Zonder verdere verplichtingen, maar met de mogelijkheid om een lidmaatschap af te sluiten.

Onze referenties

BenVitaal ervaren wij als een prettige samenwerkingspartner. Zij organiseren vitaliteitstrajecten (incl. PMO), bieden Fit met Korting aan zodat onze medewerkers voordeliger kunnen sporten, regelen voor ons de leasefiets en verzorgen regelmatig interessante (vitaliteits)workshops. Ze zijn altijd bereid om mee te denken, je krijgt snel antwoord en er werken gepassioneerde medewerkers. Wij zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking met benVitaal en hopen deze nog lange tijd voort te zetten.
Nina Peusens & Chayenne Houben, PTO team GGD Zuid Limburg

Meer informatie

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

USP's

Met bedrijfsfitness van benVitaal ben je verzekerd van:

  • persoonlijke klantenservice en maatwerk voor centra en werkgevers;
  • méér dan een fiscale korting. We helpen medewerkers naar een verbeterde leefstijl met een leefstijlplan, webinars en beweegprogramma's. Plus, gezinsleden mogen óók meedoen.