Ik ben vitaal

Ik ben werkgever

Gezonde en gelukkige medewerkers. Dat willen we allemaal. benVitaal helpt organisaties en haar medewerkers om gezonder te leven en in de toekomst (duurzaam) inzetbaar te blijven. Het verbetert de productiviteit en werkplezier.

Klik hier

Ik ben particulier

Wil je gezonder leven? Meer bewegen? Of meer energie krijgen van je werk? Ervaar je (werk)stress? Of wil je juist weer aan het werk? benVitaal helpt je bewust te worden, de regie te nemen, vooruit te kijken en stappen te zetten die je brengen waar je wilt zijn.

Klik hier

Ik ben sportaanbieder

De zakelijke markt biedt jou als sportaanbieder volop kansen. Door je kosteloos aan te sluiten bij benVitaal bereik je een compleet nieuwe doelgroep. Wil je weten wat benVitaal voor jou als sportaanbieder kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Klik hier

Over benVitaal

Je vitaal voelen, dat gunnen we iedereen. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen bewustmaken van het belang van een goede gezondheid, leefstijl en inzetbaarheid. We sturen op blijvende positieve gedragsverandering. We motiveren en stimuleren mensen om zelf de regie te nemen en zo letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Zo wordt én blijft iedereen vitaal: ‘benVitaal’.

Over benVitaal

Voor werkgevers

Werkwijze

benVitaal ondersteunt in het bevorderen van vitaliteit op de werkvloer. Voor werkgevers zorgen we voor gezonde, vitale en optimaal inzetbare medewerkers. Zij zitten beter op hun plek, voelen zich fit en blijven daardoor gemotiveerd en productief aan het werk. Kortom, onze diensten vergroten vitaliteit op de werkvloer en leveren een toegevoegde waarde aan duurzaam inzetbare medewerkers. Start je klein met het aanbieden van bedrijfsfitness, de leasefiets of een vitaliteitsweek? Of wil je het projectmatig aanpakken en voor jouw organisatie een project op maat vormgeven? De sleutel hierin is om, door middel van coaching, bewustwording te creëren bij de medewerkers. Hiermee wordt gedragsverandering in gang gezet zowel voor deelnemers als de organisatie. Samen maken we van jouw organisatie een vitale werkplek.

Onze diensten

Voor particulieren

Werkwijze

Wil je gezonder leven? Meer bewegen? Meer energie krijgen van je werk? Ervaar je (werk)stress? Of wil je juist weer aan het werk? benVitaal helpt je bewust te worden, de regie te nemen, vooruit te kijken en stappen te zetten die je brengen waar je wilt zijn.

Als particulier ben je belangrijk voor benVitaal. Jíj bent diegene waarvoor we het doen. benVitaal wil namelijk zoveel mogelijk mensen bewust maken van het belang van een goede gezondheid en leefstijl. We coachen je en bieden je waar nodig onze programma’s en interventies aan zodat jij je doel makkelijker kunt realiseren. Deze coaching en begeleiding bieden wij bijvoorbeeld aan via de Gecombineerde Leefstijl Interventie ‘CooL’, of ontwikkeladviezen van onze NOLOC loopbaancoaches.. Ook met het UWV hebben wij een nauwe samenwerking waardoor wij werkzoekenden ondersteunen om weer werkfit te worden en begeleiden naar werk. Via de benVitaal Academy kun je zelf aan de slag met een van onze opleidingen. En wil je vooral in beweging komen? Start dan met sporten via onze beweegprogramma’s en sportregelingen!

Onze diensten

Voor sportaanbieders

Werkwijze

benVitaal wil zoveel mogelijk mensen begeleiden naar een vitale en gezonde leefstijl. Hierin werken wij samen met vele sportaanbieders. We leiden de mensen naar je toe en handelen zowel het administratieve als het financiële proces helemaal voor je af. Meld je kosteloos bij ons aan om opgenomen te worden in ons netwerk en wij sturen geïnteresseerden naar je toe. Meer leads ontvangen? Neem dan deel aan onze acties!

Nieuws

Nieuwe subsidie Duurzame Inzetbaarheid

Vanaf september is er een nieuwe subsidie voor duurzame inzetbaarheid beschikbaar! Het biedt een unieke kans om een grote stap te zetten in…
Lees meer

benVitaal rent tegen kanker tijdens Maastrichts Mooiste

Kanker… Een ziekte die altijd een ‘ver van je bed show’ lijkt te zijn totdat het ineens héél erg dicht bij komt. Een moment dat helaas ook…
Lees meer

Zomertijd - Even de haan bijstellen

Word je er ook zo moe van? De overgang van de wintertijd naar de zomertijd?
Lees meer