Eerste HR-relatiedag groot succes!

woensdag 8 mei 2024

Donderdag 18 april stond in het teken van de eerste HR-relatiedag van benVitaal. Onze samenwerkingspartner TEN Meerssen opende haar deuren om onze relaties te ontvangen voor een dag vol kennis, inspiratie en gezelligheid.

Na ontvangst met koffie, thee en Limburgse vlaai opende Wenco Brouwer namens de directie van benVitaal deze dag en werden de relaties kort meegenomen in onze diensten. Ook de relaties kwamen aan het woord. Zo vertelde Martje Paanakker, van Kinderopvang Samen Spelen in Maastricht, hoe zij de samenwerking ervaren op het gebied van duurzame inzetbaarheid en hoe zij, door middel van coaching en workshops, preventief werken aan verzuim. Ilona Coenjaerds van AZL deelde de ervaringen op het gebied van bedrijfsfitness en onze eigen quizmaster Martijn Meij nam iedereen mee in wat feitjes over de leasefiets.

Aansluitend aan deze opening verzorgde Kim Beekmans (Coach en Adviseur duurzame inzetbaarheid bij benVitaal) en Rayelle Telussa (Accountmanager Relatiebeheer bij benVitaal) verschillende workshops. De een werd meegenomen in ‘hoe behouden we de juiste werk-privé balans’ en de ander in ‘hoe creëren we voldoende draagvlak binnen de organisatie’. Vol enthousiasme ging iedereen de workshops in en vol creativiteit en inspiratie ging iedereen de workshops weer uit. Aangemoedigd om dit verder in hun eigen organisatie te gaan verspreiden.

Na deze inhoudelijke workshops was het tijd voor het veel besproken padeltoernooi!! Wat begon als rustig een balletje overslaan, veranderde al snel in een echte competitieve strijd. Niemand werd gespaard en het ging er hard aan toe. Uiteindelijk heeft iedereen gestreden voor een plekje op het podium, maar er kan maar één de winnaar zijn... 

Namens het volledige team van benVitaal willen we iedereen bedanken voor hun aanwezigheid. Wij kijken terug op een geslaagde en bovenal een gezellige middag en hopen uiteraard iedereen terug te zien bij onze volgende HR-relatiedag!