BsGW

Mogelijkheden

Themabijeenkomst

In mei is benVitaal aanwezig bij de themabijeenkomst van BsGW. We leggen dan meer uit over de mogelijkheden van het Vitaliteitsportaal, de workshops die we aanbieden en het vitaliteitstraject. We zien jullie graag dan! 

Toegang Vitaliteitsportaal 

Op het Vitaliteitsportaal, dat speciaal ingericht is voor BsGW, staan verschillende diensten waarmee jij aan jouw Duurzame Inzetbaarheid kan werken. Dit varieert van een loopbaangesprek tot een Stoppen-met-Roken programma. Wil je toegang tot dit portaal? Mail dan Rian Janssen via r.janssen@bsgw.nl.

Deelname aan workshops

Samen met een groep collega's een workshop volgen over Stiekeme Suikers, zitgedrag of weerbaarheid? Bekijk het uitgebreide aanbod van benVitaal via het Vitaliteitsportaal, zorg voor een groep van 10-15 personen en dan hoef je alleen nog maar deel te nemen! 

Vitaliteitstraject

Eén keer per jaar organiseert BsGW een vitaliteitstraject. Tijdens dit traject wordt een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) uitgevoerd, waarin onder andere jouw lichaamssamenstelling en bloedwaardes worden gemeten. Daarna vul je een vragenlijst in om ook de andere onderwerpen van jouw Duurzame Inzetbaarheid te meten, zoals bijvoorbeeld jouw werk-privébalans. De resultaten van het PMO en de vragenlijst bespreek je samen met een vitaliteitscoach tijdens een coachgesprek. Door in onderstaand formulier je contactgegevens in te vullen, word je op de wachtlijst geplaatst voor de volgende PMO-ronde.

Wil je je aanmelden voor een van de mogelijkheden of heb je vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in. 

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

benVitaal