benVitaal HR dag

Welkom!

Leuk dat je interesse hebt in onze benVitaal HR-vakdag die wij organiseren op donderdag 18 april. In het programma van deze middag vind je zowel inhoudelijk interessante onderwerpen en workshops als luchtige momenten van plezier en sportieve uitdagingen. De dag is bedoeld om jou als HR professional te inspireren en samen met anderen te sparren over herkenbare thema's die spelen op de werkvloer. Meld je daarom nu aan voor deze middag!

Planning 
12.45-13.00 Inloop en ontvangst
13.00-13.15 Opening van de middag
13.15-14.00 Centrale opening: Vitaliteit op de werkvloer
14.00-14.45

Keuze tussen verdiepende workshops:

  • Werk-privé balans - Herken jij het ook? Je komt thuis van je hectische werkdag en valt direct in de huishoudelijke chaos. Je mist de tijd voor jezelf óf voor je gezin? In deze korte workshop neemt Kim je mee in het belang van de juiste werk privé balans en hoopt ze je met praktische tips een eerste stap in de goede richting te helpen om het juiste evenwicht tussen werk en privé te vinden. Hiermee voorkomen dat je iedere avond uitgeput op de bank in elkaar zakt? Zeker niet! Helpen je te laten inzien welke zaken er écht toe doen en meer tijd vrij te kunnen maken voor die zaken? Zeker wel!
  • Externe vertrouwenspersoon - Een thema dat de laatste tijd steeds weer opnieuw in het nieuws is ongewenst gedrag in organisaties. Denk hierbij aan allerhande vormen van intimidatie, pesten en agressie op de werkvloer, maar ook de lastige situatie waarin mensen terecht kunnen komen bij misstanden, corruptie en ander niet integer gedrag. Om hiervoor een veilig luisterend en doorverwijzend oor te vinden is er de vertrouwenspersoon. Marco neemt je in deze sessie mee in het werk van de vertrouwenspersoon en wat het inschakelen van een vertrouwenspersoon jouw organisatie kan bieden.
  • Draagvlak creëren binnen de organisatie voor vitaliteit - Draagvlak is de sleutel tot succes bij een organisatie als het gaat om vitaliteit op de werkvloer. Rayelle neemt je mee in het belang van draagvlak maar ook hoe je dit creert binnen jullie organisatie. 
14.45-15.00 Korte pauze
15.00-17.30 Padellen + borrel langs de padelbanen

Let op! Deze dag is bedoeld voor de HR-relaties van benVitaal. Aan het padel toernooi kunnen maximaal 32 personen deelnemen (max. 2 per organisatie). Zorg dat je er dus op tijd bij bent!

Iedere deelnemer dient zich apart aan te melden via deze pagina. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 12 april.

 

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

benVitaal