Hetnest

Aanmeld 't Nest

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Wat is jouw passie en waar krijg jij energie van? Een loopbaanproject (loopbaanontwikkeling) is de manier om te ontdekken waar jouw kracht ligt en hoe je jouw kracht het beste kan inzetten. 't Nest en benVitaal willen je daarbij graag helpen en bieden speciaal voor jou een leuk en nuttig programma aan. Een programma met een persoonlijke, speciaal op jouw gerichte aanpak. Je presteert natuurlijk het beste in zowel je privé als werk leven als je iets doet wat je kan én leuk vindt. 

Het programma bestaat grofweg uit drie stappen:

1. Invullen van een digitale vragenlijst over jouw loopbaan.
2. Loopbaancoaching waar je jouw persoonlijke ontwikkelplan opstelt. 
3. Zelf aan de slag in Mijn Nest.

De coachgesprekken zullen jou handvatten bieden om zelf aan de slag te gaan in de individuele en digitiale leeromgeving Mijn Nest.

Door onderstaande velden in te vullen maak je jouw deelname aan dit programma officieel. Binnen vijf werkdagen ontvang je op het door jouw opgegeven (privé) e-mailadres een uitnodiging om de loopbaanvragenlijst in te vullen ter voorbereiding op het eerste gesprek met de loopbaancoach. 

Nadat je op aanmelden hebt geklikt word je doorgestuurd naar de online agenda. In deze online agenda kan je jouw eerste afspraak met de loopbaan coach officieel maken. 

Ik ben een medewerker van kinderopvang 't Nest en ik wil mij graag aanmelden.

Aanmeld formulier

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist