Volta NXT

Aanmelden

Je vitaliteit, kennis & vaardigheden, kwaliteiten & drijfveren en werk-privé balans hebben effect op hoe jij je voelt en hoe je functioneert: thuis en op het werk, nu en in de toekomst. Het is daarom belangrijk actief te werken aan je gezondheid, werkplezier en werkvermogen! We noemen dit je Duurzame Inzetbaarheid.

Volta NXT wil je hierbij helpen door jou de kans te bieden om te onderzoeken hoe het staat met jouw duurzame inzetbaarheid en je wensen op dat vlak. Een traject dat zich richt op een breed scala van onderwerpen zoals o.a. algehele gezondheid, de werk-privé balans, arbeidsgerelateerde thema’s, (werk)stress, beweging en voeding. 

Door middel van een lichamelijk onderzoek (PMO) door Rechargelab, een vragenlijst en gesprekken met een coach van benVitaal krijg je inzicht in jouw vitaliteit en gezondheid. Aan de hand hiervan kom je samen met de coach tot een persoonlijk plan van aanpak waarin de coach je zal begeleiden.  

Goed om te weten:

  • Deelname is anoniem: jouw persoonlijke rapport en de coaching worden door benVitaal niet verstrekt aan Volta NXT of derden. Je mag dit uiteraard wel zelf delen met je leidinggevende of anderen.

Meld je aan voor jouw traject door onderstaande gegevens in te vullen. Na aanmelding word je doorgestuurd naar een online agenda om direct een PMO en een coachgesprek in te plannen. Let op dat je jouw coachgesprek ten minste één week na het onderzoek van Rechargelab inplant!

Aanmeldformulier

Vereist
Vereist
Vereist

benVitaal