Corona; nieuws bedrijfsfitness en Fit met Korting

< Terug

29 juni, 2020

Corona; nieuws bedrijfsfitness en Fit met Korting

Vragen over je abonnement tijdens de lockdown

benVitaal kan als intermediair tussen sportaanbieders en sporter geen uitspraken doen over bevriezen of tijdelijk stopzetten van je abonnement. Juridisch kan een sportaanbieder zich beroepen op overmacht en hoeft dus het abonnement niet te bevriezen of op te schorten. Zie hiervoor ook het standpunt van de branche organisatie NL Actief.

We registreren wel van alle sportaanbieders of en hoe ze gaan compenseren, zodat we dit uiteindelijk ook met de sporters kunnen verrekenen.

Aangezien we niet weten hoe lang deze situatie nog gaat duren, kunnen we ook niet met zekerheid zeggen wat de compensatie precies zal worden. Nota bene, het betreft hier de compensatie van het abonnementsgeld bovenop de alternatieve compensaties zoals online trainen, gebruik van materialen en of webinars van benVitaal.

Concreet betekent dit dat wij pas als de crisis voorbij is, de centra weer open zijn en de deelnemers weer kunnen sporten, per sporter het compensatiebedrag (zoals dit door de aanbieder is bepaald) zullen vergoeden.

Je dient hiervoor het formulier corona compensatie in te vullen. Opzeggen vanwege de corona crisis is niet mogelijk.